Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 44.200.194.255 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
14 berichten.
Carin
Lieve Iris, mijn moeder, zusje en ik willen je heel hartelijk danken voor de wijze waarop je ons geholpen hebt met de invulling van de afscheidsdienst van mijn vader. Op de manier waarop je het afscheid hebt begeleid kijken wij zeer tevreden en met warm gevoel terug. Mooier hadden wij het niet kunnen wensen! <3
Fam v.d. Ruit
Beste Iris, Wij willen je nogmaals super bedanken voor het begeleiden van de uitvaartdienst van onze echtgenoot/vader/opa. We hebben warme herinneringen aan de dienst. We vonden het erg mooi hoe jij het levensverhaal hebt gemaakt en met de juiste warmte hebt weten te vertellen. Ook het traject naar de dienst toe vonden we erg prettig. Jouw aanpak, inlevingsvermogen communicatie en meedenken, gaf ons de nodige rust en het gevoel dat alles goed zou komen. Dit vonden wij zeer waardevol. We zijn zeer blij dat we contact met je hebben opgenomen en dat jij de dienst hebt begeleid.
Bea Velderman
Lieve Iris Ik ben je heel dankbaar dat je voor mijn lieve vriend de crematie hebt helpen verzorgen .Jou prachtige woorden en de rituelen die we samen bedacht hebben en alle steun van jou heeft daar zeker aan bij gedragen, nogmaals dank je wel.
N.Z
Lieve Iris, Inmiddels al weer bijna een jaar geleden heb je de afscheidsdienst van mijn tante geleid. Ik ben heel blij dat we jou gevraagd hebben want je wist heel mooi een brug te slaan tussen de wensen van de familie en de levensovertuiging van mijn tante. Het is zo een heel mooi en waardig afscheid geworden. Iedereen kijkt er met een goed gevoel op terug. Dankjewel!
Familie Oosterkamp
Lieve Iris, Dank je wel voor de mooie, warme en vooral lieve woorden op de uitvaart van mijn vader, mijn moeders man en de opa van Donna. De steun die (ik) we aan jou hebben gehad hebben we als heel waardevol ervaren. Ook jouw nazorg verdient een pluim. Pas als je in deze situatie zit, weet je hoe goed het voelt als je mag steunen op iemand. Niets was jou teveel. Dank je wel voor wie jij bent. Een schat! Een lieve groet, Gretha Oosterkamp
G.Z.
Namens de familie nogmaals onze dank en complimenten voor de wijze waarop je de uitvaart van mijn zus hebt geleid.
Familie H.
Bedankt nogmaals voor het verzorgen van de uitvaart van mijn man, onze vader en opa. We hebben het allemaal ervaren als een mooie waardige en warme uitvaart. Ook van de belangstellenden hebben we zeer positieve woorden mogen ontvangen.
Familie D.
Na een emotionele dienst willen wij je nogmaals erg bedanken voor de hulp en de indrukwekkende begeleiding van de uitvaartplechtigheid van mijn man, onze vader en opa. We zijn je bijzonder dankbaar.
Mevrouw G.W.
Je hebt het levensverhaal van mijn man zo prachtig verwoord. Je hebt het verhaal zo mooi en rustig gebracht. Er waren belangstellenden die mij vroegen ‘Wie was die vrouw?’ – ze vonden dat je mijn man heel herkenbaar hebt gekarakteriseerd. Zeker mensen die hem minder goed kenden kregen door jouw verhaal een duidelijk idee van wie hij was. Door jouw bijdrage heb je meegeholpen er een mooie en warme afscheidsdienst van te maken. Dank je wel daarvoor en veel succes met je mooie werk!
C. Wennekes-De Jong
Hartelijk dank voor uw begeleiding bij de uitvaart van mijn man. Het gesprek vooraf was zeer inlevend en rustgevend. U wist bij de uitvaart de juiste woorden te vinden. De uitvaart was precies zoals mijn man het gewild zou hebben. De herinnering hieraan geeft nog steeds een goed gevoel. De genodigden vonden het ook een mooie uitvaart. Het nagesprek voelde ook goed. Ik zou u zeker bij anderen aanbevelen. Ik wens u veel succes bij uw werk.
M.W.
Ik denk met veel warmte, liefde en goede herinneringen terug aan het afscheid van mijn vader. Dat kwam mede door de mooie invulling van de herdenkingsdienst. Iris kwam met goede ideeën toen wij het zelf ook even niet meer wisten en heeft voor ons en samen met ons een mooie dienst verzorgd. Heel veel dank en ik wens iedereen zo’n kundige en betrokken uitvaartbegeleider toe.
Gerda, Vincent en Eugénie Tulleken
Mijn man en onze vader hield van treinen. Iris heeft zijn levensverhaal daarom rondom dit thema geschreven – de verschillende stations van het leven. Tijdens het gesprek over de opzet van de dienst en het gebruik van rituelen, kwamen we samen tot bijzondere ideeën, waar wij in eerste instantie nooit aan gedacht zouden hebben. De rituelen waren heel fijn en voegden veel toe. Het lichtritueel, maar vooral het slotritueel waarbij we hem echt konden laten gaan. Dit was voor ons zeer indrukwekkend. Iris deed alles op een integere manier, waarbij ze ons liet in wie we op dat moment waren. Ze heeft mijn man en onze vader fantastisch neergezet. Een compleet beeld, puur, echt zoals hij was. Dit heeft ons goed gedaan. Er wordt nog veel over gesproken. We zijn heel blij dat we Iris erbij hadden. Dit gaf echt meerwaarde. Dankjewel. Je hebt ons troost en kracht gegeven om verder te gaan. Beste Iris, ga zo door!
Lidy Scholten-Huisjes
Wij wilden graag iemand hebben die het levensverhaal van mijn vader kon schrijven en in het crematorium ging voorlezen. De uitvaartbegeleider bracht ons in contact met jou. Het gesprek bij ons, om een beeld te krijgen van mijn vader, was zeer prettig. Jij had alle tijd voor ons. Je bent zelfs nog even naar de aula geweest om mijn vader te zien. Jij hebt samen met ons de hele crematiedienst in elkaar gezet. Jij hebt ons met respect behandeld en had wel eigen ideeën die je inbracht, maar liet het aan ons over wat wij er mee deden. Jij hebt met ons meegedacht, wat uiteindelijk heeft geleid tot een mooie dienst. Wij kijken er met een goed gevoel naar terug. Jij hebt het levensverhaal mooi verwoord en wij herkenden mijn vader er helemaal in. Mijn moeder heeft het ook zeer gewaardeerd dat jij na een aantal weken nog een keer bent teruggekomen bij haar, en dat jij nog een kerstkaartje hebt gestuurd. Kortom: jij bent erg betrokken bij het geheel geweest.
Familie E.
Wij willen je hartelijk bedanken voor de mooie woorden die je hebt gesproken op de crematie van onze moeder. De plechtigheid verliep precies zoals wij het in gedachten hadden.